Nascholing

Benieuwd hoe NHGDoc u in de praktijk kan helpen? Vraag dan een geaccrediteerde NHGDoc masterclass aan. Tijdens deze masterclass kan uw (hele) team, arts(en), POH’s en eventueel assistentes, ervaren wat NHGDoc voor een ieder kan betekenen. Onderwerpen die aan bod komen:
  • Wat is NHGDoc en waar kunt u het voor gebruiken
  • De verschillende functionaliteiten in NHGDoc en hoe deze te gebruiken
  • Hoe bespaart NHGDoc tijd
  • Hoe stelt u NHGDoc in naar uw wens en behoefte
  • Casuïstiek uit de praktijk
  • Toekomstige ontwikkelingen binnen NHGDoc

Geschikt voor

De masterclass is met name geschikt voor huisartsen en praktijkondersteuners, maar ook physician assistants en praktijkassistentes kunnen deelnemen.

Prijs

De kosten bedragen €50,- (excl. BTW) per deelnemer, plus de reiskosten van de trainer (€0,19 p/km excl. BTW). Er wordt voor minimaal 4 deelnemers gefactureerd. Bij groepen groter dan 10 personen bieden wij een offerte op maat aan. Neem dan contact met ons op!

Vereisten

U maakt gebruik van Promedico-ASP, MicroHIS X, CGM HUISARTS (voorheen MIRA), OmniHis, Bricks Huisarts (voorheen TetraHIS) of CGM WEBHIS ZORGDOSSIER.

Accreditatie

De NHGDoc masterclass duurt ongeveer 1 uur -1,5 uur. Hiervoor ontvangt u 3 punten. De masterclass is geaccrediteerd voor huisartsen en POH’ers. Physician assistants en andere in de huisartspraktijk werkzame verpleegkundigen die niet bij de NVvPO zijn aangesloten ontvangen een certificaat als bewijs voor deelname.

Locatie en tijd

Wij komen graag naar uw praktijk toe om hier de masterclass te geven, maar ook een andere- door u gefaciliteerde- locatie is mogelijk. Belangrijk is dat er Wifi en een scherm/blanco muur aanwezig is op de locatie. We stemmen graag in overleg een tijdstip voor de masterclass af dat voor uw praktijk of zorggroep het beste schikt.

Vragen en info

Heeft u nog vragen of ontvangt u graag meer informatie over de masterclass? Mail dan naar info@nhgdoc.nl of bel 010-8503939.

Aanmelden NHGDoc masterclass op locatie

Gewenste datum

Locatie

Dhr/mw (*)

Achternaam (*)

Initialen (*)

Huisarts/POH/anders (*)

E-mailadres (*)

BIG-registratienummer (*)

HIS (*)

Praktijk AGB-code

Opmerkingen