FAQ MicroHIS

NHGDoc maakt alleen gebruik van de WCIA-labcodes binnen MicroHIS X.
In de meeste gevallen betekent dit dat de NHGDoc instellingen in de configuratiefile van MicroHIS niet goed staan waardoor MicroHIS geen contact kan maken met NHGDoc. Neem hiervoor contact op met MicroHIS. Of u kunt bij ons een technisch document voor uw systeembeheerder/hoster opvragen via info@expertdoc.nl. Mocht u niet beschikken over een systeembeheerder/hoster of heeft uw systeembeheerder/hoster vragen over dit document, dan kan er altijd telefonisch contact opgenomen (010-8503939) worden om samen met u de instellingen op uw MicroHIS server na te lopen.

Staat uw vraag niet in de FAQ algemene lijst of op de specifieke FAQ HIS pagina?

Laat het ons weten via het contactformulier.