Aanmelden gelukt

U heeft zich succesvol aangemeld voor de gratis NHGDoc masterclass. U heeft zojuist ook een bevestiging van uw aanmelding ontvangen op het door u opgegeven e-mailadres. Een dag voor de masterclass ontvangt u een e-mail met de deelnamelink voor de online masterclass.


Geen bevestiging ontvangen?
Kijk in uw SPAM-folder of de aanmeldbevestiging daar in terecht is gekomen. Zit de e-mail in de spamfolder? Dan is het van belang om “domein van deze afzender nooit blokkeren” te kiezen. Anders belanden de andere e-mails (met o.a. de deelnamelink en PDF van de masterclass en) ook weer in de SPAM-folder.

Van belang voor de accreditatie! In de e-mail krijgt u het verzoek om uw gegevens verder aan te vullen (registratienummer, HIS, praktijk AGB-code etc.). Deze gegevens hebben wij nodig voor de accreditatie-aanvraag.


Wie is de specialist in medische beslisondersteuning?
Gedurende de masterclass organiseren wij een quiz waar we uw opgedane kennis over NHGDoc toetsen. Wie wint de award én mag zich specialist medische beslisondersteuning noemen?

Voorbereiding is het halve werk. Hieronder alvast interessant leesvoer om goed beslagen ten ijs aan de quiz deel te nemen:

Heeft u geen bevestiging ontvangen (bekijk uw SPAM folder) of heeft u nog andere vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

.
U kunt zich altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief. Voor meer informatie, bekijk onze Privacy Statement.