Home

Hier ziet u in één oogopslag over welke domeinen NHGDoc een advies geeft. U bepaalt zelf welke u relevant vindt om te lezen voor uw patiënt.

Klikt u op een groene NHGDoc knop? Dan komt u direct op Home terecht.
Klikt u op een gele NHGDoc knop, dan zijn er adviezen met hoge prioriteit. Dan komt u eerst terecht op het tabblad prioriteiten.

Kleur van de buttons

Er is een advies met hoge prioriteit voor deze patiënt.

Er zijn geen adviezen voor deze patiënt.

U heeft de categorie/het domein uitgezet voor meldingen. In dit voorbeeld is er wel 1 advies beschikbaar.

Uitleg iconen op de buttons: prioriteit
 Een advies waar u prioriteit aan heeft gegeven voor deze patiënt of alle patiënten.

Een advies met hoge prioriteit.

Een advies met een middelhoge prioriteit.
Geen icoon: geen advies of een advies met lage prioriteit.

Klik bij tabblad prioriteitenpagina voor meer uitleg over de prioriteitsindeling.

Categorieën
Voor ieder NHG domein zijn de adviezen opgedeeld in de categorieën “Dossier”, “Beleid” en “Medicatie”. Het getal binnen de gele button geeft aan hoeveel adviezen er zijn. U gaat naar het betreffende advies door te klikken op de domeinnaam, of door te klikken op een gele button.

Ziektelastmeter COPD
Staat er voor de patiënt een advies klaar voor COPD? Dan heeft u ook direct toegang tot de Ziektelastmeter COPD. Klik op de ballonnen en de Ziektelastmeter COPD opent in een nieuw scherm.

Instellingen wijzigen
Met de knoppen aan de rechterkant kunt u de instellingen per domein wijzigen. Zo kunt u een heel domein uitzetten, of slechts een bepaalde categorie (dossier, beleid en/of medicatie).

Via Home kunt u naar de Bijwerkingzoeker gaan, via de button “zoek op bijwerking”. Met de Bijwerkingzoeker in NHGDoc zoekt u eenvoudig of de bijwerking het gevolg kan zijn van een actueel geneesmiddel van de patiënt.