Nascholing

Benieuwd hoe NHGDoc u in de praktijk kan helpen? Vul dan onderstaand formulier in om deel te nemen aan de online NHGDoc masterclass (3 accreditatiepunten). Tijdens deze masterclass kan uw (hele) team, arts(en), POH’s en eventueel assistentes, ervaren wat NHGDoc voor een ieder kan betekenen. Onderwerpen die aan bod komen:
  • Wat is NHGDoc en wat is voor u de toegevoegde waarde in de praktijk?
  • Hoe bespaart NHGDoc u tijd?
  • Hoe stelt u NHGDoc in naar wens?
  • Hoe kunt u NHGDoc inzetten voor strategische informatie?
  • Welke functionaliteiten heeft NHGDoc en hoe gebruikt u ze?

Geschikt voor

De masterclass is met name geschikt voor huisartsen en praktijkondersteuners, maar ook physician assistants en praktijkassistentes kunnen deelnemen.

Vereisten

U maakt gebruik van Promedico-ASP, MicroHIS X, CGM HUISARTS (voorheen MIRA), OmniHis, Bricks Huisarts (voorheen TetraHIS) of CGM WEBHIS ZORGDOSSIER.

Accreditatie

De NHGDoc masterclass duurt maximaal 1,5 uur. Hiervoor ontvangt u 3 punten. De masterclass is geaccrediteerd voor huisartsen en leden van de NVvPO (POH-ers). De aanvraag van de accreditatiepunten loopt via de systemen GAIA (voor huisartsen) en PE-online (voor de NVvPO). Physician assistants en andere in de huisartspraktijk werkzame verpleegkundigen die niet bij de NVvPO zijn aangesloten ontvangen van ons een certificaat als bewijs voor deelname. Zij kunnen het bewijs van deelname bij de V&VN indienen. Verwerking door het NHG kan tot 8 weken duren.

Locatie en datum

De masterclass vindt online plaats via Microsoft Teams. U ontvangt een dag voor aanvang een deelnamelink. In het aanvraagformulier vindt u het overzicht van de beschikbare data.