Nascholing

Benieuwd hoe NHGDoc u in de praktijk kan helpen? Vul dan onderstaand formulier in om deel te nemen aan de online NHGDoc masterclass (2-3 accreditatiepunten). Tijdens deze masterclass kan uw (hele) team, arts(en), POH’s en eventueel assistentes, ervaren wat NHGDoc voor een ieder kan betekenen. Onderwerpen die aan bod komen:
 • Wat is NHGDoc en wat is voor u de toegevoegde waarde in de praktijk?
 • Hoe bespaart NHGDoc u tijd?
 • Hoe stelt u NHGDoc in naar wens?
 • Hoe kunt u NHGDoc inzetten voor strategische informatie?
 • Welke functionaliteiten heeft NHGDoc en hoe gebruikt u ze?

Geschikt voor

De masterclass is met name geschikt voor huisartsen en praktijkondersteuners, maar ook physician assistants, verpleegkundig specialisten en praktijkassistentes kunnen deelnemen.

Vereisten

U maakt gebruik van Promedico-ASP, MicroHIS X, CGM HUISARTS (voorheen MIRA), OmniHis, Bricks Huisarts (voorheen TetraHIS) of CGM WEBHIS ZORGDOSSIER.

Prijs

De kosten bedragen €50,- (excl. BTW) per deelnemer. U ontvangt de factuur na succesvolle deelname op het door u opgegeven e-mailadres. Wilt u als praktijk deelnemen aan de masterclass met meer dan 6 personen? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.

Locatie en datum

De masterclass vindt online plaats via Microsoft Teams. U ontvangt een dag voor aanvang een deelnamelink. In het aanvraagformulier onderaan deze pagina vindt u het overzicht van de beschikbare data.
Bij minder dan 4 deelnemers zijn wij genoodzaakt de masterclass te annuleren. U kunt zich dan zich inschrijven voor een ander moment.

Accreditatie

De NHGDoc masterclass duurt maximaal 1,5 uur. De masterclass is geaccrediteerd met 3 punten voor huisartsen (ABC) en praktijkondersteuners (NVvPO) en met 2 punten voor praktijkverpleegkundigen (V&VN). De aanvraag van de accreditatiepunten loopt via de systemen GAIA (voor huisartsen) en PE-online (voor de NVvPO en V&VN). Verwerking van de accreditatiepunten kan tot 10 weken duren. Physician assistants en andere in de huisartspraktijk werkzame verpleegkundigen die niet bij bovengenoemde beroepsverenigingen zijn aangesloten, ontvangen van ons een certificaat als bewijs van deelname.

Aanvraagformulier online masterclass

  Gewenste datum

  Dhr/mw (*)

  Achternaam (*)

  Initialen (*)

  Huisarts/POH/anders (*)

  E-mailadres (*)

  BIG-registratienummer (*)

  HIS (*)

  Praktijk AGB-code (*)

  Aantal deelnemers vanuit de praktijk (*)

  Hoe heeft u van NHGDoc gehoord?

  Opmerkingen