Nascholing

Benieuwd hoe NHGDoc u in de praktijk kan helpen? Vraag dan via het formulier onderaan deze pagina een geaccrediteerde NHGDoc masterclass aan. Tijdens deze masterclass kan uw (hele) team, arts(en), POH’s en eventueel assistentes, ervaren wat NHGDoc voor een ieder kan betekenen. Onderwerpen die aan bod komen:
 • Wat is NHGDoc en wat is voor u de toegevoegde waarde in de praktijk?
 • Hoe bespaart NHGDoc u tijd?
 • Hoe stelt u NHGDoc in naar wens?
 • Hoe kunt u NHGDoc inzetten voor strategische informatie?
 • Welke functionaliteiten heeft NHGDoc en hoe gebruikt u ze?

Geschikt voor

De masterclass is met name geschikt voor huisartsen en praktijkondersteuners, maar ook physician assistants en praktijkassistentes kunnen deelnemen.

Prijs

De kosten bedragen €50,- (excl. BTW) per deelnemer, plus de reiskosten van de trainer (€0,19 p/km excl. BTW). Er wordt voor minimaal 4 deelnemers gefactureerd. Bij groepen groter dan 10 personen bieden wij een offerte op maat aan. Neem dan contact met ons op!

Vereisten

U maakt gebruik van Promedico-ASP, MicroHIS X, CGM HUISARTS (voorheen MIRA), OmniHis, Bricks Huisarts (voorheen TetraHIS) of CGM WEBHIS ZORGDOSSIER.

Accreditatie

De NHGDoc masterclass duurt ongeveer 1,5 uur. Hiervoor ontvangt u 3 punten. De masterclass is geaccrediteerd voor huisartsen en POH’ers. Physician assistants en andere in de huisartspraktijk werkzame verpleegkundigen die niet bij de NVvPO zijn aangesloten ontvangen een certificaat als bewijs voor deelname.

Locatie en tijd

Wij komen graag naar uw praktijk toe om hier de masterclass te geven, maar ook een andere- door u gefaciliteerde- locatie is mogelijk. Belangrijk is dat er Wifi en een scherm/blanco muur aanwezig is op de locatie. We stemmen graag in overleg een tijdstip voor de masterclass af dat voor uw praktijk of zorggroep het beste schikt.

Aanmelden of info?

Mail dan naar info@nhgdoc.nl (o.v.v. uw praktijknaam, praktijk AGB-code en HIS) of bel 010-8503939.

Vergelijk het (NHGDoc) eens met het omzagen van een boom met een botte zaag: het slijpen van je zaag kost tijd, die je dan even niet aan zagen kunt besteden. Maar uiteindelijk werk je daarna een stuk prettiger, veiliger én sneller!

Bart Timmers

Huisarts in 's-Heerenberg

NHGDoc grijpt daadwerkelijk in op het proces van denken en doen van de huisarts. Zie het als een virtuele dokter die een tikje op de schouder geeft als het nog net iets beter kan.

Leo van Rooijen

Huisarts in Zwijndrecht

Ik vind het (NHGDoc) een mooie aanvulling. Een systeem dat met je meedenkt en de NHG-Standaard spiegelt.

Math Strijbos

Huisarts in Helmond

Ik vind het een fantastisch product. Natuurlijk krijg ik ook wel eens alerts waarvan ik denk: ja ja, dat weet ik wel. Maar ik vind het toch een prettig gevoel dat ik erop geattendeerd word als ik iets over het hoofd zie.

Hans Smit

Huisarts in Ermelo

Ik werk er tamelijk veel mee en ben erg enthousiast. NHGDoc kun je heel goed gebruiken als ondersteuning, waarbij zelf blijven nadenken en bepalen wat het beste past bij de betreffende patiënt het allerbelangrijkste blijft.

Marjoleine Vroom

Verpleegkundige in Nieuwegein

Het gaat goed met NHGDoc! Ik gebruik het heel regelmatig en vooral “geel” dwingt mij het gesignaleerde probleem aan te pakken. Dank voor de efficiënte nascholing.

Roeland van Velzen

Huisarts in Leiderdorp

NHGDoc is prima software en ik heb er veel plezier van. Groen is de nieuwe kwaliteitskleur.

Dan Hoevenaars

Uden

NHGDoc Masterclass

Beeld: Monique Huijnen, relatiemanager NHGDoc, geeft hier een NHGDoc masterclass aan een groep huisartsen en praktijkondersteuners.

  Gewenste datum

  Locatie

  Dhr/mw (*)

  Achternaam (*)

  Initialen (*)

  Huisarts/POH/anders (*)

  E-mailadres (*)

  BIG-registratienummer (*)

  HIS (*)

  Praktijk AGB-code (*)

  Hoe heeft u van NHGDoc gehoord?

  Opmerkingen

  Lees hier onze privacy statement.