CGM HUISARTS

FAQ CGM HUISARTS

Voor het goed doorkomen van de medicatie vanuit CGM Huisarts naar NHGDoc is het volgende van belang:

  • de einddatum van het recept is nog niet verstreken
  • de startdatum van het recept ligt niet in de toekomst
  • het recept is verstuurd naar de apotheek ter aflevering (het aantal verstrekkingen/afleveringen van het geneesmiddelen is > 0).

Belangrijk is om te controleren of de einddatum van de medicatie in het chronisch medicatie-overzicht ook nog actueel is. Dat wil zeggen: de einddatum van de verstrekking is nog niet verstreken. Deze informatie vindt u in het gebruikersprofiel (zie afbeelding hieronder).

Een wijziging in het recept door de apotheek (waardoor bovenstaande informatie wordt aangepast in het huisartsendeel) kan soms ook de oorzaak zijn.

Bij CGM HUISARTS laat NHGDoc het alert zien in een browser window. Dit kunt u zelf verplaatsen over het scherm. Wat ook mogelijk is, is dat het default browser window groter is dan de schermresolutie van uw computer. Indien dit het geval is, dan kunt u het beste contact opnemen met de helpdesk van CGM. Zij kunnen u hier mee verder helpen.

Binnen CGM HUISARTS is de hoofdbehandelaar een meting die je vastlegt bij de patiënt via metingen of protocollen. Typ in het zoekveld ‘hoofdbehandelaar’ en de beschikbare metingen verschijnen in beeld.

Klik hier om naar de algemene veelgestelde vragen (FAQ) te gaan.