Voordelen NHGDoc

Hoe maken we de dagelijkse praktijkvoering voor alle NHGDoc'ters zo overzichtelijk mogelijk? En hoe kunnen we ook de kwaliteit van de zorg verbeteren? We houden ons continue bezig met deze 2 vragen bij de doorontwikkeling van NHGDoc. Met als resultaat een product waar we trots op mogen zijn! Een product dat vele voordelen met zich meebrengt:
Bespaart tijd


NHGDoc toont binnen enkele seconden richtlijnadviezen op maat voor uw patiënt. Zo heeft u snel en makkelijk toegang tot alle relevante informatie en heeft u meer tijd over voor de patiënt zelf.

Verbetert de zorg voor uw patiënt

Met NHGDoc houdt u uw kennis van de richtlijnen actueel. Daarnaast helpt NHGDoc uw blinde vlekken op te sporen en te voorkomen dat u zaken over het hoofd ziet. NHGDoc ondersteunt u hier o.a. in door adviezen met (middel)hoge prioriteit uit te lichten op de NHGDoc prioriteitenpagina. Het prioriteitsniveau van de adviezen is bepaald in samenwerking met het NHG.

Snel toegang tot relevante informatie

NHGDoc biedt eenvoudig toegang tot de relevante grafieken en tabellen. De directe link naar het juiste onderdeel uit de NHG-Standaard geeft u achtergrondinformatie over de grondslag van het advies.

Ziektelastmeter COPD


De Ziektelastmeter COPD geeft u en de patiënt inzicht in de belangrijkste factoren die de ziektelast van de patiënt aan de hand van het ballonnenschema. Het ballonnenschema biedt een handig overzicht die u samen met de patiënt kan bespreken. Een voordeel van NHGDoc: dankzij de koppeling met uw HIS hoeft u zo min mogelijk zaken nog zelf in te vullen. Dat bespaart tijd! Ook neemt NHGDoc voorgaande metingen mee wat het verloop in de ziektelast inzichtelijk maakt voor u én de patiënt.

STOPP- en START-criteria Polyfarmacie

NHGDoc doorloopt de meer dan honderd STOPP- en START-criteria uit de richtlijn Polyfarmacie bij Ouderen binnen een seconde. Dit bespaart u tijd en is handig in het overleg met de apotheek!

Bijwerkingzoeker


Een volle agenda + veel administratie= te weinig tijd. De Bijwerkingzoeker van NHGDoc levert u tijdwinst op! De Bijwerkingzoeker toont direct welke actuele geneesmiddelen van de patiënt een bijwerking kan veroorzaken. Het zoeken naar bijwerkingen in de medicatie van de patiënt is hiermee verleden tijd.

Geaccrediteerde NHGDoc masterclass?

Klik hier voor meer informatie.

Demo?

Klik hier om NHGDoc te verkennen.

Profiteren van alle voordelen?

Sluit hier een abonnement af.